1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack

Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack

Met het Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack haal je een complete set van 4 beveiligingscamera's in huis. Deze camera's kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst, waardoor je verschillende ruimtes tegelijk kunt bewaken. Je kunt de camera's aansluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, maar ook gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de ip-camera's van stroom te voorzien via de netwerkkabel. Ze maken verbinding met het internet via deze kabel of via wifi, waardoor je meer vrijheid hebt bij het plaatsen van de camera's. De installatie van de Ring Stick Up Cam Elite is eenvoudig en neemt slechts zo'n 15 minuten in beslag, zodat je snel aan de slag kunt. Via de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een pushbericht als er iemand langs de camera loopt. Dankzij de ingebouwde microfoon en speaker kun je zelfs op afstand communiceren met bezoekers. Houd er wel rekening mee dat een Ring Protect abonnement nodig is om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van deze beveiligingscamera's.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je een groter gedeelte van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Met de aanwezige microfoon en speaker kun je op afstand communiceren met degene bij de camera. Dankzij Power over Ethernet is er geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden in de cloud op te kunnen slaan, is een abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.