1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack

Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack

Met het Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack haal je een complete set van 5 beveiligingscamera's in huis. Deze camera's kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, waardoor je meerdere ruimtes tegelijkertijd kunt bewaken. Je hebt de mogelijkheid om ze aan te sluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, maar ook power over ethernet (PoE) is een optie. Hierbij voorzie je de camera van stroom via de netwerkkabel. De camera maakt verbinding met het internet via deze kabel of via wifi, waardoor je flexibel bent in het plaatsen van de camera's. De installatie van de camera's is eenvoudig en duurt slechts ongeveer 15 minuten. Daarna kun je direct aan de slag. Met behulp van de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je pushberichten wanneer er iemand langs de camera loopt. Daarnaast beschikt de Ring Stick Up Cam Elite over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Het is belangrijk op te merken dat een Ring Protect abonnement nodig is om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met het Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack geniet je van de ultieme beveiliging en gemoedsrust. Plaats de camera's op strategische plekken rondom je huis of bedrijfspand en houd altijd een oogje in het zeil. De krachtige functionaliteiten van deze camera's, gecombineerd met de eenvoudige installatie en de mogelijk.

Pluspunten
  • Met de beeldhoek van 150 graden kun je een groter gedeelte van je kamer of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Met de geïntegreerde microfoon en luidspreker kun je op afstand communiceren met degene bij de camera. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden op te slaan in de cloud is een abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.