1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Elite Wit

Ring Stick Up Cam Elite Wit Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Wit nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Wit.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Wit

Let op: om optimaal gebruik te maken van de Ring Stick Up Cam Elite Wit heb je een Ring Protect abonnement nodig. Met dit abonnement, dat slechts € 3,99 per maand kost, kun je beelden opslaan en delen. Deze compacte beveiligingscamera kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Je kunt hem eenvoudig aansluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, of gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de camera via de netwerkkabel van stroom te voorzien. De Ring Stick Up Cam Elite maakt verbinding met het internet via deze kabel of via wifi, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen van de camera. De installatie van de camera is snel en eenvoudig en duurt slechts ongeveer 15 minuten. Daarna ben je direct klaar om de beelden live te bekijken vanuit de handige app. Deze app stuurt je ook direct een pushbericht zodra er iemand langs de camera loopt. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. Daarnaast beschikt deze camera over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Dit biedt een extra laag veiligheid en gemak. Kortom, met de Ring Stick Up Cam Elite Wit ben je altijd verzekerd van een veilig gevoel, zowel binnen als buiten je huis.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je meer van je kamer of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand communiceren met degene bij de camera. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Wit

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.