1. Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack

Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack

Let op: om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Dit abonnement kost € 3,99 per maand. In dit Duo Pack ontvang je 2 Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's, geschikt voor zowel binnen als buiten. Je kunt de camera's eenvoudig aansluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, of gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de ip-camera van stroom te voorzien via de netwerkkabel. De camera maakt verbinding met het internet via deze kabel of via wifi, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen van de camera. Of je nu de camera aan de muur wilt bevestigen of in een boekenkast wilt plaatsen, de keuze is aan jou. De installatie duurt slechts 15 minuten, waardoor je snel aan de slag kunt. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je een pushbericht wanneer er iemand langs de camera loopt. Daarnaast beschikt de Ring Stick Up Cam Elite over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Met deze geavanceerde beveiligingscamera's hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis of kantoor.

Pluspunten
  • Met de kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Je kunt op afstand communiceren met degene bij de camera dankzij de ingebouwde microfoon en speaker. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera's van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Wit Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals