Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack

Dit pakket is perfect voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare beveiligingsoplossing voor zowel binnen als buiten. Met de Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's kun je meerdere ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden. Je kunt deze camera's eenvoudig aansluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, maar ook power over ethernet (PoE) gebruiken door de ip-camera's van stroom te voorzien via de netwerkkabel. Op deze manier kun je de camera's op verschillende plekken plaatsen, zonder je zorgen te maken over de stroomvoorziening. De installatie van deze camera's is gemakkelijk en snel. Binnen ongeveer 15 minuten kun je ze al gebruiken. Met behulp van de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je pushberichten als er iemand langs de camera loopt. Daarnaast beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met het Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack heb je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier meerdere ruimtes te beveiligen, zowel binnen als buiten. De camera's zijn makkelijk te installeren en bieden verschillende manieren van stroomvoorziening, waardoor je flexibel bent in het plaatsen ervan. Met behulp van de app kun.

Pluspunten
  • Met de hoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Met de microfoon en speaker die ingebouwd zijn, kun je op afstand met degene bij de camera praten. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden in de cloud op te slaan, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals