1. Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack

Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack

Dit pakket bevat 4 Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's, die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Met deze set kun je meerdere ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden. Je kunt de camera's aansluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, of je kunt gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de ip-camera's van stroom te voorzien met behulp van de netwerkkabel. De camera maakt verbinding met het internet via deze kabel of via wifi, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen van de camera's. De installatie duurt slechts ongeveer 15 minuten, dus je kunt snel aan de slag. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je een pushbericht als er iemand langs de camera loopt. Dankzij de ingebouwde microfoon en speaker kun je ook op afstand communiceren met bezoekers. Het is belangrijk op te merken dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost € 3,99 per maand. Met de Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's kun je met een gerust hart je huis en omgeving in de gaten houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand communiceren met degene bij de camera. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden op te slaan in de cloud, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals