1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack

Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack

Dit zwarte 5-pack van Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's is perfect voor zowel binnen als buiten. Met deze set kun je meerdere ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden. Je kunt ze aansluiten op een stopcontact met behulp van de adapter of gebruik maken van Power over Ethernet (PoE) door de IP-camera van stroom te voorzien via de netwerkkabel. De camera maakt verbinding met het internet via deze kabel of via wifi, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen ervan. De installatie van deze camera's is snel en eenvoudig en duurt slechts ongeveer 15 minuten. Zodra de camera's zijn geïnstalleerd, kun je live beelden bekijken vanuit de bijbehorende app. Deze app stuurt je een melding als er iemand langs de camera loopt, zodat je direct op de hoogte bent van verdachte activiteiten. Daarnaast beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Het is belangrijk om te weten dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om alle functies van de camera's te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je volledige gemoedsrust en extra functionaliteit. Met het Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack ben je altijd verzekerd van een veilige omgeving en kun je met een gerust hart je huis of kantoor in de gaten houden.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met degene bij de camera praten. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden in de cloud op te slaan, is een abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.