Ring Stick Up Cam Elite Zwart Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Zwart nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart

De Ring Stick Up Cam Elite Zwart is een veelzijdige beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst. Met deze compacte camera kun je je huis of kantoorpand eenvoudig in de gaten houden. Je kunt de camera aansluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, of gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de camera van stroom te voorzien via de netwerkkabel. Hierdoor kun je de camera op verschillende plekken plaatsen en flexibel gebruik maken van de mogelijkheden. De Ring Stick Up Cam Elite maakt verbinding met het internet via de kabel of via wifi. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot de beelden via de handige app. Je ontvangt zelfs direct een pushbericht op je telefoon wanneer er iemand langs de camera loopt. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je zelfs op afstand communiceren met bezoekers. Zo kun je bijvoorbeeld met de bezorger praten als je niet thuis bent. De installatie van de Ring Stick Up Cam Elite duurt slechts 15 minuten, dus je kunt direct aan de slag. Of je de camera nu aan de muur wilt bevestigen of in een boekenkast wilt zetten, de keuze is aan jou. Met deze krachtige beveiligingscamera ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis of kantoor gebeurt. Let op: om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand.

Pluspunten
  • Met de 150 graden kijkhoek houdt u een groter gebied van uw ruimte of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u op afstand tegen degene bij de camera praten. Dankzij Power over Ethernet heeft u geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals