1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack

Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack

Dit Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack bevat twee krachtige beveiligingscamera's die een uitstekende bescherming bieden voor zowel binnen- als buitenshuis. Dankzij de compacte vormgeving kun je ze overal plaatsen waar je maar wilt. Je hebt de mogelijkheid om ze aan te sluiten op een stopcontact met behulp van de bijgeleverde adapter, maar je kunt ook gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de camera via de netwerkkabel van stroom te voorzien. Hierdoor kun je flexibel zijn bij het plaatsen van de camera's en heb je meer mogelijkheden tot je beschikking. Deze Ring Stick Up Cam Elite camera's maken verbinding met het internet via de netwerkkabel of via wifi, waardoor je altijd en overal live beelden kunt bekijken vanuit de handige bijbehorende app. Zodra iemand langs een van de camera's loopt, ontvang je direct een pushbericht op je smartphone. Maar dat is nog niet alles! Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je zelfs op afstand communiceren met bezoekers. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd de controle behouden over je huis en direct reageren op ongewenste situaties. Let op: om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je een complete beveiligingsoplossing voor je Ring Stick Up Cam Elite camera's. Met dit Duo Pack ben je dus verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je kamer of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand communiceren met degene bij de camera. Met Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.