1. Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack

Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack

Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket, beschik je over de perfecte oplossing om 3 verschillende plekken binnen- of buitenshuis constant in de gaten te houden. Het beste van alles is dat je nooit meer een batterij hoeft op te laden, omdat deze ip-camera's direct op netstroom werken. Je kunt ze eenvoudig plaatsen op een plat oppervlak of aan een muur bevestigen met behulp van de meegeleverde montageset. Om deze camera's optimaal te kunnen gebruiken, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Met dit abonnement van slechts € 3,99 per maand, kun je genieten van alle geweldige functies zoals het opslaan en delen van beelden. Bovendien kun je live beelden bekijken vanuit de handige Ring app en ontvang je direct een pushbericht op je telefoon als er iemand langs een van de camera's loopt. Een ander geweldig kenmerk van deze beveiligingscamera's is de ingebouwde microfoon en speaker. Hierdoor kun je op afstand communiceren met bezoekers, wat zorgt voor extra gemoedsrust en veiligheid. Zorg er wel voor dat je een stroompunt en goede wifi-ontvangst hebt voor een optimale werking. Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket bescherm je niet alleen jezelf en je eigendommen, maar creëer je ook een veilige omgeving voor jou en je dierbaren.

Pluspunten
  • Dankzij wifi is er geen netwerkkabel nodig om de camera aan te sluiten. Je kunt op afstand met mensen bij de camera praten dankzij de ingebouwde microfoon en speaker. Deze ip-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een sterke wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert, door gebruik te maken van een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Plug-In White 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals