1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack

Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack

Dit Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket is de perfecte oplossing om 4 verschillende plekken binnen- of buitenshuis altijd in de gaten te houden. Met deze camera's op netstroom hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen van batterijen. Je kunt ze eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen of aan de muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt is een stroompunt en een goede wifi-ontvangst. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een pushbericht als er iemand langs een van de camera's loopt. Om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met een Ring abonnement kun je beelden op een later tijdstip terugkijken of bewaren op je telefoon. Bovendien kun je dankzij de ingebouwde microfoon en speaker op afstand communiceren met bezoekers. Met dit Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket ben je altijd verzekerd van gemoedsrust en maximale beveiliging.

Pluspunten
  • Je hebt geen netwerkkabel nodig om de camera aan te sluiten, dankzij wifi. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze ip-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de omgeving van je camera. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, moet je een abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.