Ring Stick Up Cam Plug-In Wit 5-Pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Plug-In Wit 5-Pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Plug-In Wit 5-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit 5-Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Wit 5-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit 5-Pack

Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket houd je maar liefst 5 verschillende plekken zowel binnen als buiten continu in de gaten. Deze IP camera's werken op netstroom, wat betekent dat je nooit meer batterijen hoeft op te laden. Je kunt ze eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen of aan een muur bevestigen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt, is een stroomaansluiting en een sterke wifi-ontvangst. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een pushbericht als er iemand langs een van de camera's loopt. Als je een Ring abonnement afsluit, kun je later de beelden terugkijken of opslaan op je telefoon. Bovendien beschikt de camera over een ingebouwde microfoon en luidspreker, waardoor je op afstand met bezoekers kunt communiceren. Het is belangrijk om te weten dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €3,99 per maand. Met dit Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor meerdere locaties. Of je nu je huis, kantoor of tuin wilt bewaken, deze camera's bieden een betrouwbare en eenvoudige oplossing. Met de handige app heb je altijd en overal toegang tot live beelden en kun je direct actie ondernemen als dat nodig is. Investeer in gemoedsrust en besch.

Pluspunten
  • Dankzij wifi is er geen behoefte aan een netwerkkabel om de camera aan te sluiten. Met de geïntegreerde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen praten bij de camera. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem gemakkelijk installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert; met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit 5-Pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit 5-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit 5-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals