1. Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack

Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack

Dit Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket in het wit stelt je in staat om twee verschillende locaties binnen- of buitenshuis continu in de gaten te houden. Met deze ip-camera's die op netstroom werken, hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen van batterijen. Je kunt ze eenvoudig plaatsen op een plat oppervlak of aan een muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt, is een goede wifi-ontvangst. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je een pushbericht zodra er iemand langs een van de camera's loopt. Wil je achteraf beelden terugkijken of ze op je telefoon bewaren? Sluit dan een Ring abonnement af. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je zelfs op afstand communiceren met bezoekers. Hierdoor hoef je niet eens fysiek aanwezig te zijn om met mensen te praten die bij je voordeur staan. Let op: om van alle opties gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand.

Pluspunten
  • Je hebt geen netwerkkabel nodig om de camera aan te sluiten, dankzij wifi. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze ip-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Je moet een abonnement afsluiten om je videobeelden te kunnen opslaan en later terug te kunnen kijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals