1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack

Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket houd je niet één, niet twee, maar wel drie plekken binnen- of buitenshuis continu in de gaten. Deze IP-camera's werken op netstroom, waardoor je nooit meer een batterij hoeft op te laden. Je kunt ze gemakkelijk plaatsen op een plat oppervlak of aan een muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt, is een goede wifi-ontvangst om de beelden te kunnen bekijken. Met de handige app kun je live beelden bekijken en krijg je zelfs een pushbericht op je telefoon als er iemand langs een van de camera's loopt. En als je een Ring abonnement afsluit, kun je de beelden later terugkijken of ze zelfs op je telefoon opslaan. Bovendien beschikt deze camera over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand met bezoekers kunt communiceren. Let wel op: om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Dus waar wacht je nog op? Beveilig nu jouw huis met dit handige Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket en geniet van de gemoedsrust die het biedt.

Pluspunten
  • Dankzij wifi heb je geen netwerkkabel nodig om de camera's aan te sluiten. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze IP-camera's zijn plug & play: je kunt ze gemakkelijk installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera's heb je een sterk wifi signaal nodig op die locatie

    .

    Met behulp van een wifi versterker kun je een krachtig wifi netwerk creëren in de buurt van de camera. Om je videobeelden op te slaan en later te kunnen bekijken, moet je een Ring Protect abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.