1. Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack

Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket houd je niet één, niet twee, maar vier plekken binnen- of buitenshuis continu in de gaten. Deze IP-camera's werken op netstroom, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over het opladen van batterijen. Je kunt ze eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen of aan een muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je verder nodig hebt, is een sterke wifi-ontvangst. Met behulp van de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een pushbericht wanneer er iemand langs een van de camera's loopt. Wil je later nog eens terugkijken wat er is gebeurd of wil je beelden bewaren op je telefoon? Dan kun je een Ring abonnement afsluiten. Met dit abonnement heb je toegang tot alle opties, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts €3,99 per maand kun je genieten van extra gemoedsrust en zorgeloze beveiliging. Niet alleen kun je beelden bekijken, maar dankzij de ingebouwde microfoon en speaker kun je ook op afstand communiceren met bezoekers. Of je nu wilt laten weten dat je onderweg bent of een ongenode gast wilt afschrikken, met de Ring Stick Up Cam Plug-In ben jij altijd de baas over je eigen veiligheid. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te maken. Voor een klein bedrag per maand krijg je echter toegang tot de complete beveiligingservaring die Ring te bieden.

Pluspunten
  • Dankzij wifi is er geen behoefte aan een netwerkkabel om de camera's aan te sluiten. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je vanaf een afstand met mensen bij de camera praten. Deze IP-camera's zijn plug & play: ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor de plaatsing van de camera's heb je een goede wifi-signaal nodig, met behulp van een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om je videobeelden op te slaan en later te kunnen bekijken, is het noodzakelijk om een Ring Protect abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals