1. Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack

Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket houd je maar liefst 5 verschillende plekken binnen of buiten continu in de gaten. Deze IP camera's werken op netstroom, waardoor je nooit meer batterijen hoeft op te laden. Je kunt ze eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen of aan een muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt is een stroompunt en een goede wifi-ontvangst. Met behulp van de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een pushbericht wanneer er iemand langs een van de camera's loopt. Als je een Ring abonnement afsluit, kun je de beelden later terugkijken of ze opslaan op je telefoon. Bovendien beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Let op: om gebruik te kunnen maken van alle opties, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. Met maar liefst 5 camera's kun je alle belangrijke plekken in de gaten houden, zowel binnen als buiten. Dankzij de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak van de app kun je altijd en overal de live beelden bekijken en direct actie ondernemen als dat nodig is. Met het Ring abonnement ben je verzekerd van de mogelijkheid om be.

Pluspunten
  • Dankzij wifi is er geen behoefte aan een netwerkkabel om de camera aan te sluiten. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen spreken bij de camera. Deze IP camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 5-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals