Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart

De Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart is de ultieme beveiligingscamera die ervoor zorgt dat jij altijd een oogje in het zeil kunt houden, zowel binnen als buiten. Deze camera werkt op netstroom, waardoor je nooit meer zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij. Met de meegeleverde montageset kun je de camera eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen of aan de muur hangen. Het enige wat je nodig hebt, is een goede wifi-ontvangst en je kunt direct live beelden bekijken vanuit de handige app. Daarnaast ontvang je ook pushberichten op je telefoon wanneer er iemand langs de camera loopt. Met een Ring abonnement kun je de beelden ook later terugkijken en zelfs opslaan op je telefoon. Een unieke feature van de Ring Stick Up Cam Plug-In is de ingebouwde microfoon en speaker. Hiermee kun je op afstand communiceren met bezoekers, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid. Let op: om gebruik te kunnen maken van alle opties, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Voor slechts € 3,99 per maand krijg je toegang tot alle premium functies. Kies voor gemoedsrust en bescherming met de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart.

Pluspunten
  • Je hebt geen netwerkkabel nodig om de camera aan te sluiten, dankzij wifi. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze ip-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaalsterkte nodig op de locatie waar je de camera installeert; met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij jouw camera. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals