1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack

Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket houd je moeiteloos 2 plekken zowel binnen als buiten in de gaten. Deze IP-camera's werken op netstroom, waardoor je nooit meer een batterij hoeft op te laden. Je kunt ze eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen of aan de muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt, is een sterke wifi-ontvangst voor optimale prestaties. Met de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een melding op je telefoon wanneer iemand langs een van de camera's loopt. Wil je later de beelden nog eens terugkijken of opslaan op je telefoon? Dan is het mogelijk om een Ring abonnement af te sluiten. Hiermee krijg je toegang tot extra functies zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts € 3,99 per maand ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemak. De Ring Stick Up Cam Plug-In biedt niet alleen beeld, maar ook geluid. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand communiceren met bezoekers. Handig als je bijvoorbeeld een pakketje verwacht of als je even snel wilt laten weten dat je niet thuis bent. Let op: voor het gebruik van alle functies, inclusief het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Haal het maximale uit je beveiligingscamera's en geniet van de gemoedsrust die Ring je biedt.

Pluspunten
  • Je hebt geen netwerkkabel nodig om de camera's aan te sluiten dankzij wifi. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze IP-camera's zijn plug & play: je kunt ze gemakkelijk installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plaats waar je de camera's installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk bij je camera's. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Ring Protect-abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.