1. black friday
  2. Ring Video Doorbell 3

Ring Video Doorbell 3 Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell 3 nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell 3 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell 3.

Specificaties Ring Video Doorbell 3

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRSL1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 3

Met de Ring Video Doorbell 3 kun je vanaf elke locatie direct in contact staan met mensen die bij je aanbellen. Deze slimme deurbel kan draadloos bij de voordeur worden geplaatst of kan worden aangesloten op de bestaande bedrading. Als je ervoor kiest om hem draadloos te gebruiken, kun je de accu eenvoudig verwijderen wanneer deze moet worden opgeladen. Zodra er iemand langs de deurbel loopt of aanbelt, ontvang je een melding op je telefoon. Via de Ring-app kun je vervolgens communiceren met de bezoekers. De Ring 3 beschikt over close-up bewegingsdetectie, die tot op 1,5 meter voor je deur kan worden ingesteld. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er zich rondom je deur afspeelt. Bovendien maakt de deurbel gebruik van dual-band wifi, waardoor het signaal minder snel wegvalt dan bij andere Ring-deurbellen. De full HD-beeldkwaliteit in combinatie met nachtvisie zorgt ervoor dat je te allen tijde een duidelijk beeld hebt van wat er voor je deur gebeurt, zelfs in het donker. Het is belangrijk om op te merken dat als je de beelden wilt terugkijken of persoonsdetectie wilt gebruiken, je een Ring Protect-abonnement nodig hebt. Dit abonnement kost € 3,99 per maand en stelt je in staat om alle functies van de Ring Video Doorbell 3 optimaal te benutten. Met deze deurbel haal je niet alleen een stijlvol en innovatief product in huis, maar ook gemoedsrust.

Pluspunten
  • Met dual-band wifi is de kans op internetverbinding problemen zeer minimaal. Als er een beweging wordt gedetecteerd binnen een bereik van 1,5 tot 9 meter, ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel kan zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen in combinatie met een Ring Protect-abonnement.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell 3

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 3 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell 3 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.