Ring Video Doorbell 3 + Chime Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell 3 + Chime nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell 3 + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell 3 + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell 3 + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 3 + Chime

Met de Ring Video Doorbell 3 + Chime Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Met behulp van de bijbehorende smartphone app kun je namelijk overal ter wereld live beelden bekijken. De deurbel biedt een indrukwekkende beeldkwaliteit, zodat je geen enkel detail mist. Bovendien ontvang je een geluidssignaal via de meegeleverde Chime Gen. 2 wanneer er iemand aanbelt. Dankzij het gebruik van dual-band wifi, blijft het signaal van zowel de deurbel als de Chime stabiel en valt het minder snel weg dan bij andere Ring deurbellen. Met de Ring Video Doorbell 3 + Chime Gen. 2 kun je eenvoudig de bewegingszones van de deurbel instellen. Hierdoor bepaal je zelf op welke momenten je een melding wilt ontvangen bij beweging rondom je voordeur. Je kunt deze slimme deurbel draadloos naast je voordeur hangen of aansluiten op de bestaande bedrading. Het is belangrijk op te merken dat voor het terugkijken van beelden en het gebruik van persoonsdetectie een Ring Protect abonnement vereist is. Dit abonnement kost € 3,99 per maand en biedt extra functionaliteiten om het meeste uit je Ring Video Doorbell 3 + Chime Gen. 2 te halen.

Pluspunten
  • Communiceer op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Met dual-band wifi bij de Chime en de deurbel is de kans op verbindingsproblemen zeer klein. Bij bewegingsdetectie van 1,5 tot 9 meter ontvang je een melding via de app en de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Alleen met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell 3 + Chime

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 3 + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell 3 + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals