1. Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro

Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro Gen. 2 heb je altijd de controle over wie er bij je aan de deur staat, waar je ook bent. Dankzij de smartphone-app kun je in hoge kwaliteit live beelden bekijken van wat er zich voor je deur afspeelt, waar ter wereld je ook bent. De meegeleverde Ring Chime Pro versterkt het wifi-signaal voor alle Ring-producten, zodat je deurbel altijd een sterke verbinding heeft. Door het gebruik van dual-band wifi blijft het signaal ook veel stabieler dan bij andere Ring deurbellen, waardoor je nooit belangrijke momenten mist. Met de Chime Pro ontvang je niet alleen een melding op je telefoon, maar hoor je ook een geluidssignaal wanneer er iemand bij je aanbelt. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wie er voor je deur staat, zelfs als je je telefoon niet bij de hand hebt. Daarnaast kun je gemakkelijk de bewegingszones van de deurbel instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer er daadwerkelijk iets voor je deur gebeurt. Of je nu besluit om de deurbel draadloos naast je voordeur te hangen of deze aan te sluiten op de bestaande bedrading, deze slimme deurbel biedt je ultieme flexibiliteit en gemak.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon kun je op afstand met je bezoeker praten. Met de dual-band wifi bij de Chime en de deurbel is de kans op verbindingsproblemen erg klein. Bij bewegingsdetectie binnen een afstand van 1,5 tot 9 meter ontvang je een melding via de app en via de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Alleen met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals