1. black friday
  2. Ring Video Doorbell 4

Ring Video Doorbell 4 Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell 4 nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell 4 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell 4.

Specificaties Ring Video Doorbell 4

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VR1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 4

De Ring Video Doorbell 4 is een revolutionaire toevoeging aan je huisbeveiligingssysteem. Met deze slimme deurbel krijg je niet alleen meldingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd, maar je kunt ook teruggaan in de tijd en zien wat er precies gebeurde vóór de detectie. Met beeldmateriaal in kleur van 4 seconden eerder, krijg je waardevolle extra informatie om een beter beeld te krijgen van wat er rondom je huis gebeurt. De installatie van de Ring Video Doorbell 4 is een fluitje van een cent, dankzij de oplaadbare batterij. En het beste is dat deze batterij langer meegaat dan die van andere modellen van Ring. Je kunt de bewegingszones van de deurbel eenvoudig zelf instellen, zodat je precies kunt bepalen wanneer je meldingen wilt ontvangen. Via de handige Ring app kun je direct communiceren met bezoekers, waar je ook bent. En met de close-up bewegingsdetectie kun je zelfs tot op 1,5 meter voor je deur nauwkeurige meldingen ontvangen. Om de opgenomen beelden op te slaan in de Cloud, kun je kiezen uit een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Hiermee kun je de beelden altijd en overal bekijken wanneer je maar wilt. Wil je ook gebruikmaken van persoonsdetectie en de mogelijkheid om beelden terug te kijken? Dan heb je een Ring Protect abonnement nodig, dat slechts € 3,99 per maand kost. Met de Ring Video Doorbell 4 ben je verzekerd van een veilig en gemakkelijk te gebruiken beve.

Pluspunten
  • Dankzij dual-band wifi is de kans op internetverbinding problemen zeer klein. Bij een bewegingsdetectie van 1,5 tot 9 meter ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel. Het is echter alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen als je een Ring Protect-abonnement hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell 4

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 4 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell 4 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.