Ring Video Doorbell 4 + Chime Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell 4 + Chime nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell 4 + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell 4 + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell 4 + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 4 + Chime

De Ring Video Doorbell 4 + Chime is de ultieme slimme deurbel voor jouw huis. Met deze deurbel hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er voor je deur staat. De ingebouwde bewegingssensor detecteert beweging en bewaart zelfs beeldmateriaal van 4 seconden vóór de detectie, zodat je altijd alle details kunt zien. Dit geeft je een extra gevoel van veiligheid en gemoedsrust. De installatie van de Ring Video Doorbell 4 is een fluitje van een cent, omdat hij draadloos werkt op een oplaadbare batterij. Geen gedoe met draden en kabels! Bovendien gaat de batterij van deze deurbel langer mee dan bij andere modellen van Ring, dus je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatig opladen. Je kunt ook zelf de bewegingszones van de deurbel instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Met de Ring app kun je eenvoudig communiceren met bezoekers, waar je ook bent. Als er iemand aanbelt, krijg je een duidelijk signaal te horen op de meegeleverde Ring Chime, zodat je nooit een bezoeker mist. De close-up bewegingsdetectie van de Ring 4 is zelfs tot op 1,5 meter voor je deur in te stellen, zodat je altijd een gedetailleerd beeld hebt van wie er voor je deur staat. En als je de opgenomen beelden wilt opslaan in de Cloud, kun je kiezen voor een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde Chime hoor je altijd wanneer er iemand aanbelt. Als er een beweging wordt gedetecteerd binnen een bereik van 1,5 tot 9 meter, ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel. Alleen met een Ring Protect-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell 4 + Chime

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 4 + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell 4 + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals