1. black friday
  2. Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro

Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, waar je ook bent. Deze slimme deurbel geeft je de mogelijkheid om overal ter wereld te zien wat er zich voor je deur afspeelt, en dankzij de indrukwekkende kijkhoek van 160 graden kun je zelfs de rest van je tuin in de gaten houden. Maar dat is niet alles! Met de meegeleverde Ring Chime Pro wordt het wifi-signaal versterkt voor al je Ring-producten. Omdat zowel de deurbel als de Chime gebruikmaken van dual-band wifi, blijft het signaal stabieler en betrouwbaarder dan bij andere Ring deurbellen. En alsof dat nog niet genoeg is, zal de Chime je ook een geluidssignaal geven zodra er iemand voor je deur staat. Met de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro heb je volledige controle over je bewegingsmeldingen. Je kunt eenvoudig zelf de bewegingszones van de deurbel instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Of je nu de deurbel draadloos naast je voordeur wilt hangen of hem wilt aansluiten op de bestaande bedrading, de installatie is eenvoudig en zonder gedoe. Dankzij de geavanceerde technologie van Ring ben je altijd verbonden met je huis en kun je met een gerust hart de deur uitgaan, wetende dat je de controle hebt over wie er bij je aanbelt. Haal de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro nu in huis en zorg voor extra g.

Pluspunten
  • Dankzij dual-band wifi is de kans op internetverbindingsproblemen zeer klein. Bij een bewegingsdetectie van 1,5 tot 9 meter ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel kan zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Alleen met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.