1. Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons

Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRDP8-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons

Met de Ring Video Doorbell Generatie 2 in de kleur Lichtbrons blijf je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Door de deurbel te verbinden met wifi, kun je live meekijken, luisteren en praten. Met behulp van de handige app op je smartphone kun je altijd zien wat er zich voor je deur afspeelt, zelfs als je niet thuis bent. De verbeterde beeldkwaliteit van deze tweede generatie Ring biedt een scherp Full HD-beeld. Daarnaast is de deurbel uitgerust met infrarood nachtvisie, zodat je ook in het donker precies kunt zien wie er voor je deur staat. De camera van de Ring Video Doorbell Gen. 2 maakt automatisch een screenshot en stuurt je een melding via de app zodra er beweging wordt gedetecteerd tot op een afstand van wel 9 meter. Op deze manier weet je altijd wat je te wachten staat voordat je de deur opent. Om ervoor te zorgen dat je de opgenomen beelden kunt opslaan in de Cloud, is een abonnement vereist. Hiervoor betaal je een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Let op: als je wilt kunnen terugkijken naar de beelden of gebruik wilt maken van persoonsdetectie, is een Ring Protect-abonnement vereist dat € 3,99 per maand kost. Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons haal je niet alleen een stijlvolle deurbel in huis, maar ook een slim apparaat dat je veiligheid en gemoedsrust biedt. Mis nooit meer een bezoeker en weet altijd wie er voor je.

Pluspunten
  • Spreek op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Je kunt zien wie er voor de deur staat dankzij de camera op afstand. Als er beweging tot 9 meter wordt gedetecteerd, ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Je kunt een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren met behulp van een wifi-versterker. In plaats van de batterij van deze deurbel te vervangen, verwijder je de deurbel volledig om hem op te laden. Om beelden op te slaan en te delen, is een Ring Protect-abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals