1. Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime

Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime

Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Met behulp van de smartphone-app kun je namelijk overal ter wereld in Full HD zien wie er voor de deur staat. Daarnaast ontvang je een geluidssignaal via de meegeleverde Chime Gen. 2 wanneer er iemand voor de deur staat. De Ring deurbel stuurt je via de app ook een melding bij bewegingen tot op een afstand van 9 meter van de deurbel. Je kunt zelf instellen hoe snel de deurbel je een melding geeft, zodat je geen onnodige notificaties ontvangt. Deze slimme deurbel kan draadloos bij de voordeur worden geplaatst of kan worden aangesloten op de bestaande bedrading. Het is belangrijk op te merken dat als je beelden wilt terugkijken of gebruik wilt maken van persoonsdetectie, je een Ring Protect-abonnement nodig hebt. Dit abonnement kost € 3,99 per maand en biedt extra functionaliteiten en opslagmogelijkheden. Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Gen. 2 ben je altijd veilig en op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Communiceer op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Dankzij de camera zie je op afstand wie er voor de deur staat. Bij detectie van beweging tot 9 meter ontvang je een melding via de app en via de deurbel, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Je vervangt de batterij van deze deurbel niet, je haalt de deurbel helemaal weg om op te laden. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen als je een Ring Protect-abonnement hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals