1. black friday
  2. Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro

Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, waar je ook bent. Via de handige smartphone-app kun je in Full HD beelden zien van wat er zich voor je deur afspeelt, waar ter wereld je ook bent. De bijgeleverde Ring Chime Pro versterkt het wifi-signaal voor al je Ring-producten, zodat je altijd een sterke verbinding hebt. Daarnaast ontvang je via de Chime een geluidssignaal wanneer er iemand voor je deur staat. Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 krijg je ook meldingen van bewegingen tot wel 9 meter afstand van de deurbel. Je kunt zelf instellen hoe snel je een melding wilt ontvangen, zodat je geen onnodige meldingen krijgt. Deze slimme deurbel kun je eenvoudig draadloos bij je voordeur plaatsen, of je kunt hem aansluiten op de bestaande bedrading. Zo ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat en kun je met een gerust hart op afstand de controle houden over je huis.

Pluspunten
  • Spreek op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Dankzij de camera zie je op afstand wie er voor de deur staat. Als er beweging tot 9 meter wordt gedetecteerd, ontvang je een melding via de app en de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Je vervangt de batterij van deze deurbel niet, maar verwijdert de deurbel volledig om hem op te laden. Alleen in combinatie met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.