Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRDP7-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel

Met de Ring Video Doorbell Generatie 2 heb je altijd en overal controle over wie er aan je deur staat. Verbind de deurbel eenvoudig met wifi en geniet van real-time beelden, audio en tweerichtingsgesprekken. Via de handige app op je smartphone kun je altijd zien wat er zich voor je deur afspeelt, zelfs als je niet thuis bent. Deze tweede generatie Ring is voorzien van een verbeterde beeldkwaliteit, waardoor je kunt genieten van haarscherpe full HD beelden. Daarnaast biedt de infrarood nachtvisie-functie je de mogelijkheid om ook in het donker duidelijk te zien wie er voor je deur staat. De ingebouwde bewegingssensor reageert op bewegingen tot op een afstand van 9 meter en maakt automatisch een screenshot. Op deze manier ontvang je direct een melding via de app, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gaande is voordat je de deur opent. Wil je de opgenomen beelden opslaan in de Cloud? Dan heb je een abonnement nodig, waarvoor je maandelijks of jaarlijks een bijdrage betaalt. Let op: voor het terugkijken van beelden en het gebruik van persoonsdetectie is een Ring Protect-abonnement vereist dat € 3,99 per maand kost. Kies voor gemoedsrust en gemak met de Ring Video Doorbell Generatie 2 Nikkel!

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde speaker en microfoon kun je met je bezoeker praten vanaf een afstand. Door de camera kun je op afstand zien wie er voor de deur staat. Bij bewegingsdetectie tot 9 meter ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren. In plaats van de batterij te verwisselen, moet je de deurbel volledig verwijderen om deze op te laden. Om beelden op te slaan en te delen, is een Ring Protect abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals