Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime

Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Via de smartphone app kun je namelijk overal ter wereld live beelden bekijken in Full HD. Maar dat is niet alles, dankzij de meegeleverde Chime Gen. 2 ontvang je ook een geluidssignaal zodra er iemand voor de deur staat. Zo mis je nooit meer een bezoeker. Deze slimme deurbel geeft je ook meldingen van bewegingen tot op een afstand van wel 9 meter van de deurbel. Je kunt zelf instellen hoe snel je deze meldingen wilt ontvangen, zodat je geen onnodige notificaties krijgt. Of je hem nu draadloos bij de voordeur plaatst of aansluit op de bestaande bedrading, de installatie is eenvoudig en snel. Houd er echter rekening mee dat als je beelden wilt terugkijken of persoonsdetectie wilt gebruiken, je een Ring Protect abonnement nodig hebt. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je extra functionaliteiten en gemoedsrust. Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Gen. 2 ben je altijd verbonden met je voordeur, waar je ook bent. Mis geen enkele bezoeker meer en geniet van de gemoedsrust die deze slimme deurbel je biedt.

Pluspunten
  • Spreek op afstand met je bezoekers dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Met de camera zie je op afstand wie er voor de deur staat. Bij bewegingsdetectie tot 9 meter ontvang je een melding op de app en via de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Je vervangt de batterij van deze deurbel niet, je haalt de deurbel volledig weg om hem op te laden. Alleen in combinatie met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals