1. black friday
  2. Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro

Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Via de handige app op je smartphone kun je live meekijken wat er zich voor je deur afspeelt, zelfs als je niet thuis bent. Bij deze set ontvang je ook de Ring Chime Pro, die het wifi-signaal versterkt voor al je Ring-producten. Daarnaast ontvang je via de Chime een duidelijk geluidssignaal wanneer er iemand aan de deur staat. De camera van de deurbel maakt automatisch een screenshot en stuurt je een melding in de app zodra er beweging wordt gedetecteerd tot op een afstand van wel 9 meter. Zo ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat voordat je de deur opent. Je kunt deze slimme deurbel eenvoudig draadloos naast je voordeur ophangen, maar het is ook mogelijk om hem aan te sluiten op de bestaande bedrading. Op deze manier kun je vol vertrouwen je deur openen, wetende wie er aan de andere kant staat.

Pluspunten
  • Spreek op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Door de camera zie je op afstand wie er voor de deur staat. Bij een bewegingsdetectie tot 9 meter ontvang je een melding via de app en via de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Je vervangt de batterij van deze deurbel niet, je haalt de deurbel helemaal weg om op te laden. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen als je een Ring Protect abonnement hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.