Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRBPZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin

De Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin is een revolutionaire toevoeging aan je slimme huis. Met de bijgeleverde stekker kan deze deurbel eenvoudig worden aangesloten op een standaard stopcontact, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. De beelden die deze deurbel opneemt, zijn van ongekende kwaliteit met een resolutie van 1536p HD, waardoor het beeld scherper is dan ooit tevoren. Daarnaast heeft de Pro 2 een ruime verticale kijkhoek, waardoor je bezoekers van top tot teen kunt zien in de bijbehorende app. Wat de Ring Pro 2 echt onderscheidt, is de geavanceerde 3D bewegingsdetectie. Deze deurbel houdt afstand, snelheid, grootte en richting van bewegingen nauwlettend in de gaten, zodat je altijd zeer nauwkeurige meldingen ontvangt via de Ring Protect app. Je ziet precies op welke afstand de beweging plaatsvindt, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je huis gebeurt. De beelden van de deurbel kun je opslaan in de cloud, maar hiervoor is een Ring Protect abonnement vereist. Met dit abonnement, dat slechts € 3,99 per maand kost, kun je niet alleen de beelden terugkijken, maar ook gebruikmaken van persoonsdetectie om nog beter op de hoogte te blijven van wie er bij je aan de deur staat.

Pluspunten
  • Met de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je zeer precieze meldingen wanneer er iets voor de deur gebeurt. De deurbel heeft een extra brede kijkhoek, zodat je een relatief groot stuk van je voortuin of oprit in de gaten kunt houden. Met de meegeleverde stroomadapter hoef je de deurbel niet op de bestaande bedrading te installeren.

Minpunten
  • Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen als je een Ring Protect abonnement hebt. Voor het gebruik van deze deurbel heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals