1. black friday
  2. Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime

Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime

Met het Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime pakket kun je nu in haarscherp beeld zien wie er voor je deur staat en direct een belsignaal in huis horen. Dit pakket bevat een slimme deurbel met stroomadapter en de Ring Chime. De Ring Pro 2 neemt camerabeelden op in 1536p hd, waardoor het beeld scherper is dan bij andere Ring deurbellen. Daarnaast heeft deze deurbel een ruime verticale kijkhoek, waardoor je bezoekers van top tot teen kunt zien in de bijbehorende app. De Ring Pro 2 is voorzien van 3D bewegingsdetectie, waardoor hij afstand, snelheid, grootte en richting kan waarnemen. Dit zorgt voor zeer nauwkeurige bewegingsmeldingen via de Ring Protect app. Het beeldmateriaal van de deurbel wordt opgeslagen in de cloud. Om hiervan gebruik te kunnen maken, is een Ring Protect abonnement vereist. Let op: als je beelden wilt terugkijken of persoonsdetectie wilt gebruiken, is een Ring Protect abonnement van € 3,99 per maand nodig. Met het Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime pakket ben je altijd op de hoogte van wie er bij je aanbelt, dankzij het scherpe beeld en de handige bewegingsdetectie. Daarnaast zorgt de Ring Chime ervoor dat je ook in huis direct een belsignaal hoort. Mis nooit meer een bezoeker en zorg voor extra gemoedsrust met dit complete Ring pakket.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde gong hoor je een signaal in huis wanneer er iemand aanbelt. De deurbel heeft een extra brede kijkhoek, waardoor je een groot deel van je voortuin of oprit in het oog kunt houden. Dankzij de meegeleverde stroomadapter hoef je de deurbel niet op de bestaande bedrading te installeren.

Minpunten
  • Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen in combinatie met een Ring Protect abonnement. Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.