Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, waar je ook bent. Met een indrukwekkende kijkhoek van 160 graden kun je niet alleen zien wat er zich direct voor je deur afspeelt, maar ook in de rest van je tuin. Dankzij de verbeterde verticale kijkhoek en het HDR beeld kun je de bezorger of je gasten van top tot teen in detail bekijken. De Ring Chime Pro, die bij dit pakket wordt geleverd, versterkt het wifi-signaal voor Ring producten. Door het gebruik van dual-band wifi in zowel de deurbel als de Chime, blijft het signaal stabieler dan bij andere Ring deurbellen. Bovendien ontvang je een geluidssignaal via de Chime wanneer er iemand voor de deur staat. De Ring Pro 2 is voorzien van geavanceerde 3D bewegingsdetectie, waardoor hij afstand, snelheid, grootte en richting kan waarnemen. Hierdoor kun je tot op een afstand van 9 meter nauwkeurig zien waar de beweging heeft plaatsgevonden. De installatie van deze deurbel is eenvoudig doordat je hem gewoon in een stopcontact kunt steken met de meegeleverde stekker. Dit is veel handiger dan het installeren van bedrade deurbellen. Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro Gen. 2 heb je de ultieme beveiliging en gemak in handen, zodat je altijd met een gerust hart de deur kunt openen.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met dual-band wifi is de kans op problemen met de internetverbinding zeer gering. 2

  .

  Als er beweging wordt gedetecteerd binnen een bereik van 1,5 tot 9 meter, ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. 3

  .

  De deurbel kan zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
 • Alleen met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals