1. black friday
  2. Ring Video Doorbell Pro 2 Wired

Ring Video Doorbell Pro 2 Wired Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Pro 2 Wired nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Pro 2 Wired voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Wired

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRCPZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired

De Ring Video Doorbell Pro 2 Wired is een revolutionaire toevoeging aan je huis die je verbonden houdt met je deurbel. Deze slimme deurbel is eenvoudig te installeren en maakt gebruik van de bedrading bij je voordeur. Met zijn 1536p hd-resolutie legt hij scherpere beelden vast dan andere Ring deurbellen, waardoor je elk detail kunt zien. Daarnaast biedt de deurbel een ruime verticale kijkhoek, zodat je bezoekers van top tot teen kunt zien in de handige app. Wat de Ring Pro 2 echt onderscheidt, is de geavanceerde 3D-bewegingsdetectie. Deze functie analyseert afstand, snelheid, grootte en richting, waardoor je altijd nauwkeurige meldingen ontvangt via de Ring Protect app. Je ziet precies op welke afstand de beweging plaatsvindt, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je huis gebeurt. Met de Ring Protect app kun je ook je beeldmateriaal opslaan in de cloud. Om van deze functie gebruik te maken, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement biedt niet alleen opslag van je opgenomen beelden, maar biedt ook extra functies zoals het terugkijken van beelden en persoonsdetectie. Voor slechts € 3,99 per maand heb je toegang tot al deze geweldige extra's. Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired ben je altijd verbonden en op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je zeer precieze meldingen als er iets voor de deur gebeurt. De deurbel heeft een extra wijde kijkhoek, waardoor je een aanzienlijk deel van je voortuin of oprit in de gaten houdt. Dankzij dual-band wifi is de kans op verbindingsproblemen met internet erg klein.

Minpunten
  • De installatie van deze slimme deurbel is lastig, het is verstandig om een monteur in te schakelen als je zelf niet zo handig bent. Alleen met een Ring Protect abonnement kun je beelden opslaan en delen. Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.