1. black friday
  2. Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime

Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime

Met het Ring Video Doorbell Pro 2 Wired pakket zie je in haarscherp beeld wie er aanbelt en hoor je direct een belsignaal in huis. Dit pakket bevat niet alleen een slimme deurbel, maar ook de handige Ring Chime. De Ring Pro 2 neemt camerabeelden op in 1536p hd, waardoor het beeld scherper is dan ooit tevoren. Je kunt nu zelfs de bezoekers van top tot teen zien dankzij de ruime verticale kijkhoek in de app. Wat de Ring Pro 2 echt onderscheidt, is de 3D bewegingsdetectie. Deze geavanceerde technologie neemt niet alleen beweging waar, maar ook de afstand, snelheid, grootte en richting ervan. Dit zorgt voor zeer nauwkeurige bewegingsmeldingen via de handige Ring Protect app. Bovendien kun je het beeldmateriaal van de deurbel opslaan in de cloud. Houd er wel rekening mee dat hiervoor een Ring Protect abonnement vereist is. Met een abonnement van slechts € 3,99 per maand kun je niet alleen beelden terugkijken, maar ook gebruikmaken van persoonsdetectie. Zo ben je altijd op de hoogte van wie er bij je voordeur staat. Met het Ring Video Doorbell Pro 2 Wired pakket ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemak. Mis nooit meer een bezoeker en weet altijd wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Bovendien kun je met de handige Ring Chime het belsignaal direct in huis horen. Kies voor de beste kwaliteit en functionaliteit met de Ring Video Doorbell Pro.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde gong krijg je een signaal in huis wanneer er iemand aanbelt. De deurbel heeft een extra brede kijkhoek, waardoor je een relatief groot stuk van je voortuin of oprit kunt bekijken. Dankzij de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je zeer precieze meldingen wanneer er iets voor de deur gebeurt.

Minpunten
  • Het is aan te raden om een monteur in te schakelen als je niet zo handig bent, omdat de installatie van deze slimme deurbel ingewikkeld is. Om beelden op te slaan en te delen, is een Ring Protect abonnement vereist. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.