1. black friday
  2. Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro

Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro Gen 2 heb je altijd en overal controle over wie er voor je deur staat. Of je nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld, je kunt altijd zien wat er zich voor je deur afspeelt. Met een indrukwekkende kijkhoek van 160 graden heb je bovendien zicht op je hele tuin. Dankzij de verbeterde verticale kijkhoek en het HDR beeld, kun je de bezorger of je gasten van top tot teen zien. Bij deze set wordt ook de Ring Chime Pro meegeleverd, die het wifi signaal voor Ring producten versterkt. Door gebruik te maken van dual-band wifi, blijft het signaal van de deurbel en de Chime stabiel en valt het minder snel weg dan bij andere Ring deurbellen. Daarnaast krijg je via de Chime een geluidssignaal wanneer er iemand voor de deur staat, zodat je dit nooit meer hoeft te missen. De Ring Pro 2 is voorzien van geavanceerde 3D bewegingsdetectie, waardoor hij afstand, snelheid, grootte en richting kan waarnemen. Zo kun je tot op een afstand van 9 meter precies zien waar de beweging plaatsvond. Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro Gen 2 ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, waar je ook bent. Met de verbeterde functionaliteiten en de meegeleverde Chime Pro, is dit pakket ideaal voor iedereen die veiligheid en gemak hoog in het vaandel heeft staan.

Pluspunten
  • Dankzij dual-band wifi is de kans op internetverbindingsproblemen zeer klein. Bij een bewegingsdetectie tussen 1,5 en 9 meter ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Alleen in combinatie met een Ring Protect-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.