Ring Video Doorbell Wired Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Wired nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Wired voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Wired.

Specificaties Ring Video Doorbell Wired

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRAGZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Wired

Met de Ring Video Doorbell Wired heb je altijd controle over wie er voor je deur staat. Deze slimme deurbel wordt eenvoudig aangesloten op je bestaande bedrading, zodat je nooit meer hoeft na te denken over het opladen van de batterij. Zodra er iemand door je voortuin loopt, ontvang je direct een melding op je smartphone. En wanneer iemand op de bel drukt, hoor je dit ook direct op je telefoon of op een optionele Ring Chime. Met de ingebouwde HD camera van de Ring Video Doorbell Wired zie je haarscherp wie er zich in je tuin bevindt of voor je deur staat. Via je telefoon kun je zelfs een gesprek voeren, zelfs als je niet thuis bent. Zo kun je op afstand communiceren met bezoekers of bezorgers. Het is belangrijk om te weten dat als je beelden wilt terugkijken of gebruik wilt maken van persoonsdetectie, je een Ring Protect-abonnement nodig hebt. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je extra functionaliteiten en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Sluit deze deurbel aan op je bestaande bedrading, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. Met de Full HD resolutie kun je duidelijk zien wie er voor je deur staat.

Minpunten
  • Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen met een Ring Protect abonnement. Om deze deurbel te installeren, moet je bestaande deurbeladapter tussen de 8 en 24 volt leveren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Wired

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Wired tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Wired wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals