1. black friday
  2. Ring Video Doorbell Wired + Chime

Ring Video Doorbell Wired + Chime Black Friday deal

5/5

Ring Video Doorbell Wired + Chime nodig? Check snel of je deze Ring Video Doorbell Wired + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Video Doorbell Wired + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Wired + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Wired + Chime

Met het Ring Video Doorbell Wired + Chime pakket ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat. Deze slimme deurbel kan eenvoudig worden aangesloten op je bestaande bedrading, waardoor je nooit meer hoeft na te denken over het opladen van de batterij. Zodra er iemand door je voortuin loopt, ontvang je direct een melding op je smartphone. En als er iemand op de bel drukt, word je niet alleen op je telefoon op de hoogte gesteld, maar ook via de meegeleverde Ring Chime. Met de HD camera van de Ring Video Doorbell Wired + Chime heb je altijd scherp zicht op wat er zich in je tuin afspeelt of wie er voor je deur staat. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt via je telefoon gemakkelijk het gesprek aangaan met degene die voor de deur staat. Zo kun je communiceren en zelfs de deur openen, zelfs als je niet fysiek aanwezig bent. Met dit pakket haal je niet alleen een handig en innovatief product in huis, maar ook gemoedsrust en veiligheid voor jou en je gezin.

Pluspunten
  • Met deze extra ontvanger voor de Ring deurbel zul je nooit meer een bezoeker voor de deur missen. Je verbindt deze deurbel eenvoudig met je bestaande bedrading, waardoor je nooit een batterij hoeft op te laden. Dankzij de Full HD resolutie kun je duidelijk zien wie er voor je deur staat.

Minpunten
  • Alleen met een Ring Protect-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Video Doorbell Wired + Chime

Om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Wired + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Video Doorbell Wired + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.