1. black friday
  2. Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond

Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond Black Friday deal

5/5

Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond nodig? Check snel of je deze Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond.

Specificaties Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

ZR0096

Omschrijving van de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond

Met de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond krijgt jouw Rowenta X-Force steelstofzuiger een flinke upgrade. Deze handige zuigmond maakt het mogelijk om tegelijkertijd te stofzuigen en te dweilen. Terwijl je aan het stofzuigen bent, kun je met deze zuigmond een natte dweil over de vloer halen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een grondige reiniging. De zuigmond is voorzien van een waterreservoir dat gemakkelijk kan worden bijgevuld onder de kraan. Door simpelweg het knopje op de zuigmond om te schakelen, wordt er gecontroleerd water afgegeven aan de dweil. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je te veel water gebruikt. Na gebruik kun je de dweil eenvoudig losklikken van de steel, afspoelen en opbergen. Let op: deze dweilzuigmond is alleen geschikt voor de Rowenta X-Force steelstofzuigers en niet voor de Air Force Flex serie. Met de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Deze innovatieve zuigmond biedt jou de mogelijkheid om jouw vloeren in één keer stofvrij te maken én te dweilen. Door simpelweg de zuigmond op je Rowenta X-Force steelstofzuiger te bevestigen, kun je efficiënt en snel schoonmaken. De zuigmond is voorzien van een handig waterreservoir dat gemakkelijk kan worden bijgevuld. Hierdoor heb je altijd voldoende.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond

Om te bekijken of je de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.