Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 Black Friday deal

5/5

Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 nodig? Check snel of je deze Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561.

Specificaties Rowenta Clean & Steam Multi RY8561

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RY8561

Omschrijving van de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561

De Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 stoomreiniger is een veelzijdige alleskunner. Met de bijgeleverde accessoires kun je niet alleen vloeren reinigen, maar ook ramen, voegen en tapijten. Dit betekent dat je met deze stoomreiniger niet alleen tijd en moeite bespaart, maar ook nog eens twee taken tegelijkertijd kunt uitvoeren. Daarnaast is de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 ook te gebruiken als handstomer. Hiermee kun je gemakkelijk gordijnen en andere oppervlakken stomen. Met een temperatuur van rond de 100 graden Celsius doodt de stoom bacteriën en desinfecteert het de verschillende oppervlakken. Met de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 heb je dus een veelzijdige stoomreiniger in huis waarmee je niet alleen grondig reinigt, maar ook nog eens desinfecteert. Bespaar tijd en moeite met deze handige alleskunner.

Pluspunten
  • Je kunt het waterreservoir eenvoudig loskoppelen, zodat je de stoomreiniger ook als handstoomreiniger kunt gebruiken. Met het mondstuk voor tapijt kun je de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden te reinigen. Dankzij de bijgeleverde accessoires kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het reinigen van de vloer.

Minpunten
  • In de watertank past slechts 0,4 liter, dus je zult deze vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561

Om te bekijken of je de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals