Rowenta Compact Power XXL RO4853 Black Friday deal

5/5

Rowenta Compact Power XXL RO4853 nodig? Check snel of je deze Rowenta Compact Power XXL RO4853 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Compact Power XXL RO4853.

Specificaties Rowenta Compact Power XXL RO4853

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO4853

Omschrijving van de Rowenta Compact Power XXL RO4853

De Rowenta Compact Power XXL RO4853 is een ideale stofzuiger voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige en compacte schoonmaakoplossing. Met zijn lichte gewicht en compacte design is deze stofzuiger perfect voor grote schoonmaakklussen. Het is gemakkelijk om de stofzuiger de trap op en af te nemen zonder enige moeite. Bij de Rowenta Compact Power XXL RO4853 ontvang je verschillende handige accessoires, waaronder een combiborstel die geschikt is voor alle soorten vloeren. Voor kwetsbare vloeren zoals parket, is er een speciale parketborstel beschikbaar, die ervoor zorgt dat je laminaat niet beschadigd raakt. Daarnaast ontvang je ook een kierenzuigmond en meubelzuigmond, waardoor je moeiteloos elk oppervlak kunt stofzuigen en zelfs de moeilijk bereikbare hoekjes kunt bereiken. Een ander voordeel van de Rowenta Compact Power XXL RO4853 is de verstelbare stofzuigersteel, waardoor je de lengte kunt aanpassen aan je eigen behoeften en voorkeuren. Na het stofzuigen kun je het reservoir eenvoudig en hygiënisch legen met behulp van het handige kliksysteem. En als je klaar bent met schoonmaken, kun je de stofzuiger in de parkeerstand zetten en gemakkelijk opbergen. Met de Rowenta Compact Power XXL RO4853 wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Je kunt deze stofzuiger eenvoudig bedienen door middel van het handvat, waardoor bukken niet nodig is. De parketborstel die meegeleverd wordt, zorgt ervoor dat je harde vloer beschermd wordt tegen krassen. De zuigkracht blijft hetzelfde, zelfs wanneer de stofopvangbak vol raakt.

Minpunten
  • Het wordt niet geleverd met een mini turboborstel om dierenharen van meubels te verwijderen. Het legen van de stofbak kan een stoffig klusje zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Compact Power XXL RO4853

Om te bekijken of je de Rowenta Compact Power XXL RO4853 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Compact Power XXL RO4853 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals