1. Rowenta Compact Power XXL RO4B36

Rowenta Compact Power XXL RO4B36 Black Friday deal

5/5

Rowenta Compact Power XXL RO4B36 nodig? Check snel of je deze Rowenta Compact Power XXL RO4B36 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Compact Power XXL RO4B36.

Specificaties Rowenta Compact Power XXL RO4B36

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO4B36

Omschrijving van de Rowenta Compact Power XXL RO4B36

De Rowenta Compact Power XXL RO4B36 is een stofzuiger met een compact en lichtgewicht design, waardoor het ideaal is voor grote schoonmaakklussen. Met gemak neem je deze stofzuiger mee de trap op en af. Daarnaast ontvang je bij de stofzuiger verschillende handige accessoires. De combiborstel is geschikt voor alle soorten vloeren, maar voor delicate vloeren zoals parket, kun je de parketborstel gebruiken. Dankzij de lange borstelharen wordt je laminaat niet beschadigd. Bovendien krijg je ook een kierenzuigmond en meubelzuigmond, waardoor je elk oppervlak kunt stofzuigen en zelfs elk hoekje kunt bereiken. De stofzuigersteel is verstelbaar, wat het nog makkelijker maakt om overal bij te kunnen. Na het stofzuigen kun je het reservoir eenvoudig en hygiënisch legen met behulp van het handige kliksysteem. Vervolgens kun je de stofzuiger in de parkeerstand zetten en gemakkelijk opbergen. Met de Rowenta Compact Power XXL RO4B36 wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Dankzij het compacte design en de verschillende accessoires is deze stofzuiger geschikt voor elk type schoonmaakklus. Dus waar wacht je nog op? Maak het stofzuigen leuker en efficiënter met deze geweldige stofzuiger!

Pluspunten
  • Je kunt deze stofzuiger gemakkelijk bedienen met het handvat, waardoor bukken niet nodig is. De bijgeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. De zuigkracht blijft hetzelfde wanneer de stofopvangbak vol raakt.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen mini turboborstel om dierenharen van meubels te verwijderen. Het leegmaken van het stofreservoir kan een klusje zijn waarbij er stof vrijkomt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Compact Power XXL RO4B36

Om te bekijken of je de Rowenta Compact Power XXL RO4B36 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Compact Power XXL RO4B36 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals