1. black friday
  2. Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735

Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 Black Friday deal

5/5

Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 nodig? Check snel of je deze Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735.

Specificaties Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH6735

Omschrijving van de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735

De Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 is een lichtgewicht steelstofzuiger met een gewicht van slechts 2,5 kilogram. Deze stofzuiger is ideaal voor de grotere schoonmaakklussen, dankzij zijn draagbaarheid en langdurige accuduur van ruim 40 minuten. Hierdoor kun je moeiteloos de trap op en af gaan en heb je voldoende tijd om meerdere ruimtes te stofzuigen. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is dat de motorunit afneembaar is, waardoor je hem gemakkelijk kunt transformeren naar een kruimeldief. Hiermee kun je zelfs de moeilijk bereikbare spleetjes, zoals die tussen je portiek en autostoel, grondig schoonmaken. De kierenzuigmond is perfect ontworpen om deze lastige plekken te bereiken en schoon te zuigen. Na het stofzuigen kun je de steel eenvoudig inklappen, waardoor de stofzuiger zeer compact wordt en weinig ruimte inneemt bij het opbergen. Met de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige stofzuiger in huis, maar ook een handig en ruimtebesparend apparaat. Ontdek nu zelf het gemak en de efficiëntie van deze fantastische steelstofzuiger!

Pluspunten
  • De stofzuiger is erg veelzijdig in gebruik doordat je de kruimelzuiger loskoppelt van de steel. Het is ook geschikt voor het opzuigen van dierenharen dankzij de draaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Met een gewicht van ongeveer 2,5 kilogram is de stofzuiger lichter dan vergelijkbare steelstofzuigers.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger maakt met een geluidsniveau van 79 decibel veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735

Om te bekijken of je de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.