1. black friday
  2. Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753

Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753 Black Friday deal

5/5

Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753 nodig? Check snel of je deze Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753.

Specificaties Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH6753

Omschrijving van de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753

De Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753 is een lichte steelstofzuiger, met een gewicht van slechts ongeveer 2,5 kilogram. Hierdoor is het gemakkelijk om de stofzuiger op te tillen en te verplaatsen, zelfs als je de trap op en af moet. Daarnaast heeft deze stofzuiger een indrukwekkende accuduur van ruim 40 minuten, waardoor je genoeg tijd hebt om meerdere ruimtes grondig schoon te maken. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is dat de motorunit afneembaar is. Hierdoor kan de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753 ook worden omgetoverd tot een handige kruimeldief. Perfect voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekjes, zoals de spleetjes tussen je portiek en autostoel. Om deze plekjes grondig schoon te zuigen, kun je eenvoudig de kierenzuigmond bevestigen. Wanneer je klaar bent met stofzuigen, kun je de steel van de stofzuiger inklappen en netjes opbergen. Dit bespaart een hoop ruimte in je kast of opbergruimte. Kortom, de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753 is een krachtige en veelzijdige stofzuiger die het schoonmaken een stuk eenvoudiger maakt.

Pluspunten
  • De stofzuiger is erg veelzijdig in gebruik omdat je de kruimelzuiger gemakkelijk van de steel kunt loskoppelen. Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en dierenharen gemakkelijk verwijderen met de draaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Met een gewicht van ongeveer 2,5 kilogram is de stofzuiger lichter dan vergelijkbare steelstofzuigers.

Minpunten
  • Deze stofzuiger op steel heeft een geluidsniveau van 79 decibel en is erg luid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753

Om te bekijken of je de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.