Rowenta Eclipse QU5030 Black Friday deal

5/5

Rowenta Eclipse QU5030 nodig? Check snel of je deze Rowenta Eclipse QU5030 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Eclipse QU5030.

Specificaties Rowenta Eclipse QU5030

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

QU5030

Omschrijving van de Rowenta Eclipse QU5030

Met de Rowenta Eclipse QU5030 geniet je tijdens warme zomerdagen van een aangename bries en schone lucht. Deze 2-in-1 luchtreinigende ventilator beschikt over maar liefst 12 verschillende ventilatiestanden, waardoor je altijd de perfecte verkoeling kunt creëren. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening hoef je niet eens op te staan uit je luie stoel om de luchtreiniger aan te passen. Je kunt eenvoudig de draaifunctie instellen en een timer inschakelen, waardoor de reiniger automatisch binnen 12 uur aan of uit gaat. Met de ingebouwde thermometer ben je altijd op de hoogte van de temperatuur in de kamer. De automatische modus past de ventilatorsnelheid aan op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor je geen omkijken hebt naar de Eclipse QU5030. Ideaal voor gebruik in de slaapkamer is de nachtmodus, die ervoor zorgt dat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Daarnaast beschikt de Rowenta Eclipse QU5030 over een geavanceerd luchtreinigingssysteem, dat stofdeeltjes, pollen en bacteriën uit de lucht filtert. Hierdoor adem je altijd schone en frisse lucht in, wat vooral voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen een groot voordeel is. De elegante en moderne vormgeving van de ventilator past moeiteloos in ieder interieur, waardoor je niet hoeft in te leveren op stijl. Kortom, met de Rowenta Eclipse QU5030 haal je.

Pluspunten
  • Door de ventilatiefunctie te gebruiken, kun je de luchtreiniger ook als ventilator gebruiken op een warme dag. Met behulp van de afstandsbediening kun je de instellingen aanpassen vanuit je luie stoel. Dankzij de ingebouwde timer schakelt de luchtreiniger automatisch uit na de ingestelde tijd.

Minpunten
  • De luchtreiniger heeft geen koolstoffilter dat onaangename geuren en gassen uit de lucht verwijdert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Eclipse QU5030

Om te bekijken of je de Rowenta Eclipse QU5030 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Eclipse QU5030 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals