1. black friday
  2. Rowenta Extra Slim VU6720

Rowenta Extra Slim VU6720 Black Friday deal

5/5

Rowenta Extra Slim VU6720 nodig? Check snel of je deze Rowenta Extra Slim VU6720 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Extra Slim VU6720.

Specificaties Rowenta Extra Slim VU6720

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

VU6720

Omschrijving van de Rowenta Extra Slim VU6720

Met de Rowenta Extra Slim VU6720 haal je een ventilator in huis met een slank en elegant design. Deze ventilator is perfect voor elke ruimte in huis, dankzij zijn compacte formaat. Je kunt de ventilator eenvoudig plaatsen waar je maar wilt, zonder dat hij veel ruimte inneemt. De Rowenta Extra Slim VU6720 is voorzien van een handige knop bovenop, waarmee je de ventilator naar jouw eigen wensen kunt instellen. Je hebt de keuze uit maar liefst 3 verschillende ventilatiestanden, zodat je de luchtstroom kunt aanpassen aan de temperatuur in de kamer. Zo ben je altijd verzekerd van een aangename en verfrissende bries. Daarnaast heeft deze ventilator ook 3 zwenkstanden, waarmee hij in een hoek tot maar liefst 130 graden kan draaien. Dit betekent dat je het verkoelende windje in alle hoeken van de kamer kunt voelen. Ideaal als alle gezinsleden op verschillende plekken in de kamer zitten en iedereen wil genieten van een aangename verkoeling. Kortom, met de Rowenta Extra Slim VU6720 kun je altijd genieten van een frisse bries, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Een torenventilator neemt minder ruimte in dan een statiefventilator. Je kunt kiezen uit 3 verschillende zwenkstanden om de lucht door de kamer te verspreiden.

Minpunten
  • Bij dit model torenventilator krijg je geen afstandsbediening, in tegenstelling tot de meeste.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Extra Slim VU6720

Om te bekijken of je de Rowenta Extra Slim VU6720 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Extra Slim VU6720 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.