1. black friday
  2. Rowenta Green Force Max RO4931

Rowenta Green Force Max RO4931 Black Friday deal

5/5

Rowenta Green Force Max RO4931 nodig? Check snel of je deze Rowenta Green Force Max RO4931 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Green Force Max RO4931.

Specificaties Rowenta Green Force Max RO4931

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO4931

Omschrijving van de Rowenta Green Force Max RO4931

Met de Rowenta Green Force Max RO4931 kun je gemakkelijk harde vloeren, vloerkleden en laagpolig tapijt schoonmaken. Deze stofzuiger is ontworpen voor zowel kleine als grote huishoudens, dankzij de grote stofzuigerzak met een inhoud van 4,5 liter. Je zult niet vaak van stopcontact hoeven te wisselen tijdens het stofzuigen, want de stofzuiger heeft een indrukwekkende reikwijdte van 12 meter. Deze stofzuiger wordt geleverd met handige accessoires, zoals een kierenzuigmond waarmee je moeilijk bereikbare plekken en plinten kunt stofzuigen. Daarnaast is er ook een meubelzuigmond inbegrepen, waarmee je gemakkelijk je meubels stofvrij kunt maken. Deze accessoires zijn niet alleen handig voor het schoonmaken van je huis, maar ook voor het stofzuigen van je auto. Bovendien draag je met deze stofzuiger bij aan een beter milieu, omdat deze voor maar liefst 70% is gemaakt van gerecycled afval. Een ander groot voordeel van de Rowenta Green Force Max RO4931 is het HEPA-filter, dat ervoor zorgt dat de stofzuiger ook allergievriendelijk is. Het filter en de stofzuigerzak zorgen ervoor dat er geen stofdeeltjes vrijkomen tijdens het stofzuigen, waardoor je kunt genieten van een schone en gezonde leefomgeving. Kortom, met de Rowenta Green Force Max RO4931 haal je een krachtige en mil.

Pluspunten
  • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel. De stofzuiger heeft een capaciteit van 4,5 liter, waardoor hij geschikt is voor grotere huishoudens. Je draagt bij aan een beter milieu, aangezien de stofzuiger gemaakt is van 70% gerecycled plastic.

Minpunten
  • De stofzuiger wordt niet geleverd met een parketborstel, waardoor hij minder geschikt is voor het reinigen van kwetsbare vloeren. Er is geen opbergvak voor kleine accessoires aanwezig in de stofzuiger.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Green Force Max RO4931

Om te bekijken of je de Rowenta Green Force Max RO4931 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Green Force Max RO4931 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.