Rowenta Power XXL RO3154 Black Friday deal

5/5

Rowenta Power XXL RO3154 nodig? Check snel of je deze Rowenta Power XXL RO3154 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Power XXL RO3154.

Specificaties Rowenta Power XXL RO3154

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO3154

Omschrijving van de Rowenta Power XXL RO3154

Met de Rowenta Power XXL RO3154 kun je gemakkelijk je parketvloer stofzuigen zonder je zorgen te maken over krassen. De parketborstel is speciaal ontworpen met zachte haren om kwetsbare vloeren te beschermen. Daarnaast is de combiborstel perfect voor harde vloeren, vloerkleden en laagpolig tapijt. Met de grote flexibele kierenzuigmond kun je zelfs stof verwijderen dat zich achter je kasten heeft verstopt. De flexibele zuigmond maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare plekken grondig schoon te maken. Met een snoerlengte van 8,4 meter hoef je tijdens het stofzuigen niet vaak van stopcontact te wisselen. Dit maakt het stofzuigen efficiënter en gemakkelijker. De Rowenta Power XXL RO3154 is ook perfect geschikt voor grote huishoudens dankzij de royale stofzuigerzak van 4,5 liter. Zorg ervoor dat je de stofzuigerzak op tijd vervangt om ervoor te zorgen dat de zuigkracht altijd optimaal blijft. Met deze krachtige stofzuiger wordt het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent. Geniet van een vlekkeloos schone vloer, zonder je zorgen te maken over krassen of stof dat achterblijft. Met de Rowenta Power XXL RO3154 wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte taak, waardoor je meer tijd kunt besteden aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Pluspunten
  • Je stofzuigt houten en kwetsbare vloeren zonder krassen met de parketborstel. Met de flexibele kierenzuigmond stofzuig je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten. De stofzuiger heeft een opvangcapaciteit van 4,5 liter, waardoor hij geschikt is voor grotere huishoudens.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij deze stofzuiger, waardoor hij minder geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen. Met een geluidsniveau van 76 decibel behoort deze stofzuiger tot de luidste modellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Power XXL RO3154

Om te bekijken of je de Rowenta Power XXL RO3154 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Power XXL RO3154 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals