1. black friday
  2. Rowenta Pure Home PU8080

Rowenta Pure Home PU8080 Black Friday deal

5/5

Rowenta Pure Home PU8080 nodig? Check snel of je deze Rowenta Pure Home PU8080 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Pure Home PU8080.

Specificaties Rowenta Pure Home PU8080

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

PU8080

Omschrijving van de Rowenta Pure Home PU8080

Met de Rowenta Pure Home PU8080 heb je de ultieme luchtreiniger in huis om je ruimte tot wel 103 vierkante meter te zuiveren. Deze krachtige luchtreiniger zorgt ervoor dat pollen, bacteriën en vieze geurtjes geen kans meer maken. Dankzij de drie filters ben je verzekerd van een optimale luchtkwaliteit. Het voorfilter vangt de grootste deeltjes zoals stof en dierenharen, terwijl het HEPA-filter allergenen en pollen effectief verwijdert. Ideaal voor mensen met hooikoorts! Het derde filter, het koolstoffilter, neutraliseert onaangename geurtjes en schadelijke gassen die in de lucht hangen. Niet alleen is de luchtreiniger eenvoudig te bedienen via het handige display, maar je kunt hem ook moeiteloos besturen via de speciale app van Rowenta. Met deze app heb je gedetailleerde metingen van de luchtkwaliteit altijd binnen handbereik. Bovendien biedt de app een handige geschiedenisfunctie, waarmee je inzicht krijgt in metingen van de afgelopen dagen. Zo kun je de ontwikkelingen in de luchtkwaliteit nauwlettend volgen en eventuele verbeteringen in je leefomgeving treffen. Kortom, met de Rowenta Pure Home PU8080 ben je verzekerd van een frisse en gezonde leefomgeving waarin je vrij kunt ademen.

Pluspunten
  • Met de app krijg je inzicht in de kwaliteit van de lucht in de ruimte. Dankzij het koolstoffilter worden ook onaangename geurtjes bestreden met deze luchtreiniger. De luchtreiniger is voorzien van een display waarop je instellingen en waarden kunt aflezen.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger heeft geen automatische modus, zodat je handmatig de juiste stand moet instellen. Het apparaat heeft geen stille nachtmodus, dus het is niet geschikt voor gebruik in je slaapkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Pure Home PU8080

Om te bekijken of je de Rowenta Pure Home PU8080 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Pure Home PU8080 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.