1. black friday
  2. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260

Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 Black Friday deal

5/5

Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 nodig? Check snel of je deze Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260.

Specificaties Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO7260

Omschrijving van de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 is een krachtige stofzuiger met een indrukwekkend bereik van 9 meter. Met de handige combiborstel hoef je niet constant van opzetstuk te wisselen. Of je nu van het tapijt naar je laminaat gaat, je kunt eenvoudig het mondstuk omschakelen. Hierdoor worden de borstelharen uitgezet, waardoor de kans op beschadiging van je vloer aanzienlijk wordt verkleind. Maar als je echt zeker wilt zijn, kun je altijd de parketborstel bevestigen. Deze heeft zelfs nog langere borstelharen. Voor het stofzuigen van je meubels kun je gebruik maken van de meubelzuigmond en kierenzuigmond die worden meegeleverd. En als je last hebt van dierenharen op tapijt of meubels, is de mini turboborstel echt ideaal. Hiermee kun je deze haren moeiteloos verwijderen. Het stofreservoir van de RO7260 is gemakkelijk en hygiënisch te legen dankzij het handige kliksysteem. En als je klaar bent met stofzuigen, kun je de stofzuiger eenvoudig opbergen in de parkeerstand. Met de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 wordt stofzuigen een moeiteloze en efficiënte klus, terwijl je je vloeren en meubels beschermt.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk dierenharen van je bank en ander bekleed meubilair verwijderen met behulp van de mini turboborstel. De stofzuiger heeft een opvangcapaciteit van 2,5 liter, wat ruimer is dan de meeste stofzuigers zonder zak. De parketborstel die wordt meegeleverd, beschermt je harde vloeren tegen krassen.

Minpunten
  • Met een gewicht van 7,7 kilo til je de stofzuiger minder gemakkelijk de trap op en af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260

Om te bekijken of je de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.